#Marinert hjorteplomme fra Løten med tyttebærconfit og hjemmelaget potetgull
#Små lapper med snøfrisk og røkt laks fra Garnvik
#Honning glasert rosa andebryst med semule og dijon
#Syltet Mjøsørret med sjalottløk, Valborg gulrøtter og stjernanis
#Kamskjell burger med Østerdalsflatbrød, mango og koriander
#Okse carpaccio med ruccola, Valdres ost og sitronaioli
#Confiert sterling kveite med erte krem og norsk spekeskinke
#Krabbesalat med Røros yoghurt dip, løyrum og bittersalater
#Marinert scampi med fennikel og appelsin
#Smakfull potetsalat fra Hedmark
#Hjemmebakt Focaccia med rosmarien og havsalt
#Håndplukket jordbær fra Søndre Elton med hjemmelaget vaniljesaus
Allergener [Gluten, Laktose, Egg, Fisk, Krepsdyr, Selleri]
549 ,- Nok pr. pers.