Meny

17. Mai

17. mai tallerken

#Roastbiff med syltet rødløk og remulade
#Røkt laks med eggerøre og gressløk
#Karbonader med karamelisert løk
#Ovnsbakt laks med spinat og urter
#Smakfull potetsalat med purre løk
#Håndpillede reker med aioli
#Grillet kyllinglår
#Assortert salat
#Balsamicodressing
#Kuvert smør
#Flatbrød
#Hjemmebakt brød

Allergener [Gluten, Fisk, Egg, Laktose, Selleri]

299,- pr pers

Meny 1
Meny 2

Smakfull grillboks

#Pepper marinert okse ytrefilet 100g
#Oste pølse fra Brandebu pølsemakeri 1stk.
#Egenkomponert marinert spareribs 100g
#Kjøkkensjefens pulled pork 100g
#Maiskolber sous vide
#Bakt potet
#Osteblanding
#Urterømme
#Smakfull potetsalat
#Hjemmelaget bbq saus
#Kryddersmør
#Hjemmebakt focaccia

Allergener: [Gluten, Laktose, Egg, Selleri]

399,- pr pers.

(minste bestilling 2 pers)

Smakfull Catering tilbyr ferdig komponert grillmat som du kan lage i hjemmet, akkurat som i restaurant kvalitet. Du får muligheten til å kose deg med hele familien på denne annerledes 17. mai feiringen i år. Det eneste du må gjøre er å tenne kull, elektro eller gassgrill, og følge instruksjonen som medfølger i boksen. Du finner en steg for steg forklaring fra meg som hjelper deg til å få best mulig resultat. Enklere blir det ikke!

Påsmurt

Meny 3

Smakfulle snitter

#Roastbeef med remulade, rød løk og sylteagurk
#Brie med jordbær fra Søndre Elton
#Røklaks med eggerøre og agurk
#Reker med aioli og sitron

Allergener [Gluten, Laktose, Fisk, Egg, Bløddyr]

39 ,- Nok per stk.

Smakfulle smørbrød

#Håndstekt karbonade med karamellisert løk og tomat
#Roastbeef med remulade, rød løk og sylteagurk
#Håndpillede reker med aioli og sitron
#Brie med jordbær fra Søndre Elton
#Røklaks med eggerøre og agurk

Allergener [Gluten, Laktose, Egg, Bløddyr]

79 ,- Nok per stk.

Meny 4
Meny 5

Smakfulle surdeigsbaguetter

#Roastbeef med remulade, rød løk og sylteagurk
#Spicy kylling med karrimajonaise og epler
#Røklaks med eggerøre og agurk
#Reker med aioli og sitron
#Gulost og beinskinke

Allergener [Gluten, Laktose, Egg, Bløddyr]

Hel 89 ,- Nok per stk.
Halv 59 ,- Nok per stk.

Smakfulle rundstykker

#Roastbeef med remulade, rød løk og sylteagurk
#Røklaks med eggerøre og agurk
#Reker med aioli og sitron
#Gulost og beinskinke
#Brie med melon

Allergener [Gluten, Laktose, Egg, Bløddyr]

45 ,- Nok per stk.

Meny 6
Meny 7

Smakfulle wraps

#Pulled pork med bbq glace og crisp salat
#Håndpillede reker, sitron aioli, crispsalat
#Tacostyle med salsa og crisp salat
#Spicy kylling med karri og epler

Allergener [Gluten, Laktose, Sulfitter, Bløddyr]

79 ,- Nok per stk.

Kald lunsjtallerken

Vi lager gjerne kald lunsjtallerken etter sesongens råvarer til deres møte/selskap.

Allergener [Gluten, Laktose, Sulfitter, Bløddyr]

219 ,- Nok per stk.

Meny 8

Koldtbord

Meny 9

Smakfullt Koldtbord I

#Roastbiff med syltet rødløk og remulade
#Røkt laks med eggerøre og gressløk
#Karbonader med karamellisert løk
#Ovnsbakt laks med Spinat og urte
#Smakfull potetsalat med purre løk
#Håndpillede reker med aioli
#Grillet kyllinglår
#Assortert salat
#Balsamicodressing
#Kuvert smør
#Flatbrød
#Hjemmebakt brød

Allergener [Gluten, Fisk, Egg, Laktose, Selleri]

299 ,- Nok pr. pers.

Smakfullt Koldtbord II

#Reker, krepsehaler og blåskjell med sitron aioli
#Håndstekte karbonader med karamellisert løk
#Gravet laks med eggerøre og sennepssaus
#Rosa hjorteplomme med saltbakte nypoteter
#Norsk spekeskinke med melon og rømme
#Smakfull potetsalat med purre løk
#Beinskinke med aspargessalat
#Urtebakt ørret med pepperot
#Grillet kyllinglår
#Marinerte sopp
#Assortert salat
#Balsamicodressing
#Kuvert smør
#Flatbrød
#Hjemmebakt brød

Allergener [Gluten, Laktose, Egg, Fisk, Krepsdyr, Selleri]

359 ,- Nok pr. pers.

Meny 10

Spekemat

Meny 11

Norsk spekemat

#Norsk Spekeskinke
#Sognemorr
#Fenalår
#Dyrekjøtt av okse
#Smakfull Potetsalat
#Eggerøre med gressløk
#Assortert Salat
#Cantaloup melon
#Krydderdressing
#Seterrømme
#Kuvert smør
#Flatbrød
#Hjemmebakt brød

Allergener [Gluten, Laktose, Egg]

259 ,- Nok pr. pers.

#Rømmegrøt
Allergener [Gluten, Laktose]

59 ,- Nok pr. pers.

BBQ

Smokey BBQ buffet

#Innbakt torsk med spekeskinke og salvie
#Scampi marinert med sweet chili saus
#Pulled pork -kjøkkensjef spesial-
#Bakt potet med ost og rømme
#Langtidsgrillet okse ytrefilet
#Smoked BBQ ribs
#Grillet maiskolber
#Buffalowings
#Krydderdressing
#Hjemmelaget BBQ saus
#Kremet cheddar dressing
#Tomatsalat med balsamico og rødløk
#Smakfull potetsalat
#Smakfull cole slaw
#Spicy kryddersmør
#Assortert salat
#Hjemmelaget focaccia med rosmarin og havsalt

Allergener [Gluten, Laktose, Egg, Fisk, Selleri]

399 ,- Nok pr. pers.

Meny 12

Tapas

Meny 13

Italiensk og spansk tapas

#Sitronbakt kyllinglår
#Spansk kjøttboller i tomatsaus
#Bønnesalat med chorizzo og urte
#Serrano skinke med Aspargessalat
#Hvitløksmarinerte scampi med ruccola og sitronvinaigrette
#Bøffelmozarella med tomat confit og balsamico lakk
#Frittata med potet, spinat, pinjekjerne og peccorino
#Nystekt pizza med fennikelsalami og pesto verde
#Bruscetta med hakket tomat og basilikum
#Innbakt torsk med parmaskinke og salvie
#Aioli lagt av bakt hvitløk
#Italienske oliver
#Hjemmebakt focaccia med rosmarien og havsalt

Allergener [Gluten, Laktose, Egg, Fisk, Soya, Nøtter,Sulfitter]

399,- Nok pr. pers.

Eksklusiv Vestbygd tapas

#Marinert hjorteplomme fra Løten med tyttebærconfit og hjemmelaget potetgull
#Små lapper med snøfrisk og røkt laks fra Garnvik
#Honning glasert rosa andebryst med semule og dijon
#Syltet Mjøsørret med sjalottløk, Valborg gulrøtter og stjernanis
#Kamskjell burger med Østerdalsflatbrød, mango og koriander
#Okse carpaccio med ruccola, Valdres ost og sitronaioli
#Confiert sterling kveite med erte krem og norsk spekeskinke
#Krabbesalat med Røros yoghurt dip, løyrum og bittersalater
#Marinert scampi med fennikel og appelsin
#Smakfull potetsalat fra Hedmark
#Hjemmebakt Focaccia med rosmarien og havsalt
#Håndplukket jordbær fra Søndre Elton med hjemmelaget vaniljesaus

Allergener [Gluten, Laktose, Egg, Fisk, Krepsdyr, Selleri]

499 ,- Nok pr. pers.

Meny 14

Gryteretter

Meny 15

Biff Stroganoff

#Biff Stroganoff med champignon, løk og paprika
serveres med damped ris, assortert salat, hjemmebakt brød og kuvertsmør

Allergener [Gluten, Laktose, Sulfitter]

209 ,- Nok pr. pers.

Norsk viltgryte

#Viltgryte med kraftig smak, sopp og tyttebær
serveres med potetstappe, assortert salat, hjemmebakt brød og kuvertsmør

Allergener [Gluten, Laktose, Sulfitter]

229 ,- Nok pr. pers.

Meny 16
Meny 17

Asiatisk kyllinggryte

#Kremet kyllinggryte med karri, ananas og kokos
serveres med damped jasminris, assortert salat, hjemmebakt brød og kuvertsmør

Allergener [Gluten, Laktose]

189 ,- Nok pr. pers.

Brun lapskaus

#Hjemmelaget brun lapskaus med tyttebærconfit, flatbrød og kuvertsmør

Allergener [Gluten, Laktose]

169 ,- Nok pr. pers.

 

Meny 18
Meny 19

Østerriksk gulasj

#Kjøkkensjefens nationalrett, østerriksk gulasj

serveres med knødel, hjemmebakt brød og kuvertsmør

Allergener [Gluten, Laktose]

209 ,- Nok pr. pers.

Indisk garam masala

#Smakfull gryte med svinekjøtt og masse spreke grønnsakker

serveres med damped jasminris, frittert papa dum og reita

Allergener [Gluten, Laktose]

209 ,- Nok pr. pers.

Meny 20

Italiensk pizza

Meny 21

EGEN ITALIENSK PIZZACHEF?

Jeg lager ekte italiensk napolitana pizza med egen fyringsovn som kan medbringes til forskjellige arrangementer og selskaper. Jeg komponerer pizza etter kundes ønske av topping. Ta kontakt for mer informasjon og bestilling!

Selskapsmeny

Selskaper

Jeg hjelper gjerne privatkunder og bedrifter med ønskelige selskaper. Ønsker du 3-5 retters gourmet middag? Kontakt meg gjerne så lager jeg en skreddersydd meny etter deres ønske!

Meny 22

Bryllupsmeny

Meny 23

Bryllup

Ta kontakt da jeg ønsker en avtalt konsultasjon med brudepar for å innfri alle dems ønsker for den minnerike dagen. Det kan være alt fra 3-5 retters gourmet middag, ulike buffeter, eller jeg kan råde dem veien til den beste maten!

Chefstable

Chefstable

Du har mulighet til å booke ditt privat Chefs Table. Minimum 8 personer, maks 14 personer hvor du får servert en 7 retters meny. Du sitter ved et fint dekket bord i selve kjøkkenet og får følge meg tett med hva jeg komponerer. Kanskje du får lære noen av mine hemmeligheter og triks. Det blir en meny sammensatt av sesongens råvarer tilberedt og dandert på kreative måter. Inkludert er en vinpakke som selvsagt er nøye utvalgt i henhold til menyen. 

Allergener eller spesielle ønsker må opplyses!
1.800,- Nok per pers.

Meny 24